Yleisölle

Tervetuloa seuraamaan muodostelmaluistelun Loppi-Ice kilpailuja Gatorade Centeriin Turkuun

 

Loppi-Ice -kilpailu luistellaan Turun Gatorade Centerissä (Artukaistentie 8, 20210 Turku) loppiaisviikonlopun lauantaina 7.1.2023 klo 9.00 – 20.00.  Lipunmyynti alkaa joulukuun alussa.

Toivotamme iloiset ja äänekkäät fanijoukot lämpimästi tervetulleiksi kisakatsomoon!

 

Palvelut

Yleisölle on kilpailuiden aikana tarjolla Gatorade Centerin ravintolapalveluissa ruokaa ja juomaa sekä kioskeissa pikkupurtavaa.

Voit täydentää fanituotteitasi fanipöydistä tai  tehdä ostoksia paikalle saapuneilta tuotemyyjiltä.

Gatorade Centerissä tai lähistöllä ei ole rahannostoautomaattia.

 

Lipunmyynti ja live stream

Ohjeet lipun ostoon ja live streamin katseluun löydät täältä.

 

Katsomo

Yleisöä katsomopaikoille auttavat keltaliiviset verhovahtimme ja seiniltä löytyvät katsomokartat.

Huomioithan, että Gatorade Centerin alakatsomo on varattu kisayleisön käyttöön. Yläkatsomo ei ole kisojen aikana käytössä. Kaikki liput ovat numeroimattomia.

Tuomareiden työskentelyalue katsomossa A4 on rajattu ja sinne pääsy on asiattomilta ehdottomasti kielletty. Tuomareille tulee antaa työskentelyrauha koko kilpailun ajan.

SULJETHAN tai laitat puhelimesi äänettömälle kisasuoritusten ajaksi, kiitos!

Muistathan, että liikkuminen katsomossa kisasuoritusten aikana tulisi välttää suoritus- ja tuomarointirauhan takaamiseksi. Isot faniliput luovat tunnelmaa, mutta heilutathan lippuja vain ennen ja jälkeen suorituksen.

 

Kuvaaminen

Valokuvaaminen omaan käyttöön on sallitua, mutta vain ILMAN SALAMAVALOA! Välähtäessään salamavalo häiritsee kilpailijoiden suoritusta ja voi aiheuttaa tarpeettomia vaaratilanteita luistelijoille. Kilpailun tai yksittäisten ohjelmien videostreamaus on kielletty.

 

Kukat ja lahjat

Turvallisuussyistä lahjojen heittäminen jäälle on kielletty. Lahjat ja kukat voi jättää joukkueittain nimettyihin lahjakasseihin, jotka sijaitsevat pääsisäänkäynnin luona. Järjestäjät toimittavat lahjat joukkueiden pukuhuoneisiin kunkin joukkueen kilpailusuorituksen alkaessa.

 

Ensiapu

Mikäli tarvitset ensiapua tapahtuman aikana, niin yleisöä palvelevat punaliiviset ensiapuhenkilöt A-D  sekä B-C katsomoiden taitteissa. Ensiapuhenkilöt ohjaavat tarvittaessa jäänlaidalla olevan lääkärin luokse.

 

Tutustu joukkueisiimme